Integritetspolitikk

Personopplysninger og personvern

Formålet med denne informasjonen er å informere deg som kunde om hvilke personopplysninger som samles inn på vår hjemmeside (RAWBIKE.se) og hvordan personopplysningene brukes. Ditt personlige personvern er viktig for RAWBIKE og i tillegg til personopplysningsloven og databeskyttelsesforordningen (GDPR) følger RAWBIKE alle gjeldende databeskyttelsesregler.

Samtykke

Vær oppmerksom på at visse personopplysninger behandles ved hjelp av samtykke, for eksempel i markedsføring (inkludert nyhetsbrev og kommunikasjon). Ved å registrere deg for et nyhetsbrev, samtykker du til slik behandling av dine personopplysninger. Se nedenfor hvordan dine personopplysninger blir behandlet i den nåværende konteksten.

Informasjon samlet inn

RAWBIKE samler inn personlig informasjon når du registrerer deg for å motta tilbud fra oss via e-post og / eller SMS, registrerer salgsordrer i våre butikker, foretar kjøp på RAWBIKE.se, og / eller deltar i konkurranser organisert av RAWBIKE. Vi samler også informasjon om din bruk av våre sider via informasjonskapsler. Du kan lese mer om informasjonskapsler og hvilke informasjonskapsler vi bruker her. RAWBIKE samler inn og behandler følgende informasjon: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, i noen tilfeller ber vi om din fødselsdato og din godkjenning til å bruke informasjonen til markedsføringsformål, bestående av nyhetsbrev via e-post / SMS og andre former for direkte markedsføring, samt kommunikasjon via sosiale medier etter din godkjenning. Vi har også muligheten til å bruke din personlige informasjon med det formål å markedsføre deg direkte på Internett, for eksempel via Facebook og Google. I noen tilfeller kan informasjon også samles inn fra tredjepart, inkludert i forbindelse med kvalitetssikring av personopplysninger.

Hvordan RAWBIKE bruker dine personopplysninger og hva andre kan bruke dine personopplysninger

RAWBIKE bruker personopplysningene bare til markedsføringsformål eller i forbindelse med kjøp som gjøres på RAWBIKE (både gjennom vår nettbutikk og i vår fysiske butikk). RAWBIKE samler inn informasjon slik at vi kan gi våre kunder relevante tilbud som passer kundens interesser. Informasjonen vil også bli brukt for å sikre en god kundeopplevelse på våre sider, RAWBIKE.se. RAWBIKE, org. 559095-6867, er ansvarlig for personopplysninger for behandlet personopplysninger. RAWBIKE vil ikke selge eller overføre mottatte personopplysninger til tredjepart – noe som betyr at du ikke vil motta informasjon fra andre selskaper enn oss på grunn av personopplysningene vi har samlet inn fra deg. RAWBIKE samarbeider med underleverandører og forretningspartnere for å behandle og lagre informasjon og for markedsføring på vegne av RAWBIKE.

Lagring og behandling av personopplysninger vil hovedsakelig skje i EU / EØS-området. Behandling av personopplysninger vil enten skje for å oppfylle kontrakten med deg, med støtte fra samtykke (f.eks. Markedsføring og nyhetsbrev) eller for å oppfylle en juridisk forpliktelse (inkludert regnskap). Personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle de formålene personopplysningene opprinnelig ble samlet inn for. Dette betyr at personopplysninger som er samlet inn i markedsføringsøyemed, vil bli slettet hvis avbestilling av nyhetsbrev finner sted eller hvis du trekker tilbake ditt samtykke. Personopplysninger som følge av bestillinger eller avtaler som du har inngått med RAWBIKE vil bli slettet når avtalen er fullført og når alle forpliktelser knyttet til avtalen er oppfylt. Personopplysninger behandlet av RAWBIKE for å oppfylle juridiske forpliktelser vil bli slettet så snart de juridiske forpliktelsene er oppfylt. Du har ingen plikt til å oppgi RAWBIKE personopplysninger, men det kan være en forutsetning for å skaffe varer og tjenester.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til behandling av personopplysninger til markedsføringsformål. Den enkleste måten å gjøre dette på er å avbryte nyhetsbrevet ditt ved å sende oss en e-post til support@rawbike.se. Du har rett til å sende inn en klage på behandlingen av dine personopplysninger til Datatilsynet, se mer på www.datainspektionen.se.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om, vil ha tilgang til eller slette personopplysninger som RAWBIKE behandler, kan du kontakte vår kundeservice via e-post til support@rawbike.se