Ambassadør

Kundene våre skal være de beste ambassadørene våre. For å tilby opplevelsen av å kjøre og eie en RAWBIKE i hele Norge, trenger vi din hjelp til å vise frem produktet. Vi vil at du skal bli vårt lokale utstillingslokale og for den jobben har vi et fordelsprogram som du ser beskrevet nedenfor. Vi i RAWBIKE vil aktivt rette forespørsler om testkjøring til ambassadørene våre, og når det gjennomføres vil vi sørge for at dere begge drar nytte av det. Se nedenfor hvordan programmet virker.

Her er ambassadørnivåene våre

BRONSE

1-5 testkjøringer per år gir:
5% AVSLAG I BUTIKK + GAVE TIL NY KUNDE.

SILVER

5-10 testkjøringer per år gir:
10% AVSLAG BUTIKK + GAVE TIL NY KUNDE.

GULD

10+ testkjøringer per år gir:
15% AVSLAG BUTIKK + GAVE TIL NY KUNDE

Hvordan bli RAWBIKE-ambassadør

Ditt fornavn

Skriv inn fornavnet ditt i skjema nedenfor. Hvis du ikke vil oppgi ditt etternavn holder det med ditt fornavn.

Ditt hjemsted

Skriv inn kommune eller distrikt i adressefeltet slik at det kan bli synlig i kartet etterpå. Vi trenger ikke din nøyaktige gateadresse hvis du ikke vil oppgi det.

Din e-post

I feltet nederst ønsker vi din e-post og i samme felt på linjen nedenfor, hvilken RAWBIKE du eier, for eksempel “Sgt. Spark “Da er alt klart.

Bli ambassadør

Hvis du liker RAWBIKE så mye som vi gjør, bruk skjemaet til å bli en RAWBIKE-ambassadør. Når det er en forespørsel om en prøvekjøring i ditt område, vil vi ta kontakt med deg.

/Venner på RAWBIKE

Bli ambasadör

Formulär för att bli ambasadör.
jQuery(document).bind(‘gform_post_render’, function(event, formId, currentPage){if(formId == 2) {if(typeof Placeholders != ‘undefined’){ Placeholders.enable(); }} } );jQuery(document).bind(‘gform_post_conditional_logic’, function(event, formId, fields, isInit){} );
jQuery(document).ready(function(){jQuery(document).trigger(‘gform_post_render’, [2, 1]) } );