Ambassadør

Kundene våre skal være de beste ambassadørene våre. For å tilby opplevelsen av å kjøre og eie en RAWBIKE i hele Sverige, trenger vi din hjelp til å vise det frem. Vi vil at du skal bli vårt lokale utstillingslokale og at du vil hjelpe det til å lønne seg. Vi i RAWBIKE vil aktivt rette testkjøringforespørsler til ambassadørene våre, og hvis det blir en virksomhet etter møtet, vil vi sørge for at dere begge drar nytte av det. Se nedenfor hvordan vi har til hensikt å belønne ambassadørene våre.

Her er ambassadørnivåene våre

BRONSE

1-5 testkjøringer per år og:
5% AVSLAG BUTIKK + GAVE TIL NY KUND.

SILVER

5-10 testkjøringer per år og:
10% AVSLAG BUTIKK + GAVE TIL NY KUND.

GULD

10+ testkjøringer per år og:
15% AVSLAG BUTIKK + GAVE TIL NY KUND.

Hvordan bli RAWBIKE-ambassadør

Ditt fornavn

Skriv inn fornavnet ditt som «tittel» under kartet nedenfor, for eksempel «Mikael» Du trenger ikke gi oss etternavnet ditt.

Plassen din

Skriv inn kommune eller distrikt i adressefeltet, for eksempel «Solna». Ikke den nøyaktige gateadressen.

Din e-post

I feltet nederst ønsker vi din e-post og i samme felt på linjen nedenfor, hvilken RAWBIKE du eier, for eksempel “Sgt. Spark “Da er alt klart.

Bli ambassadør

Hvis du liker RAWBIKE så mye som vi gjør, bruk skjemaet til å bli en RAWBIKE-ambassadør. Når det er en forespørsel om en prøvekjøring i byen din, kan vi høre fra deg .

 

/Venner på RAWBIKE

Bli ambasadör

Formulär för att bli ambasadör.
jQuery(document).bind(‘gform_post_render’, function(event, formId, currentPage){if(formId == 2) {if(typeof Placeholders != ‘undefined’){ Placeholders.enable(); }} } );jQuery(document).bind(‘gform_post_conditional_logic’, function(event, formId, fields, isInit){} );
jQuery(document).ready(function(){jQuery(document).trigger(‘gform_post_render’, [2, 1]) } );